skip to Main Content
rivieractief@gmail.com

Gastdocent natuur&landschap op basisscholen in Culemborg en Tiel

Graag neem ik kinderen mee in de natuur bij hen om de hoek. Meestal kom ik een uur in de klas om te praten over de rivier en wat ze daar kunnen verwachten. Daarop volgt altijd een bezoek aan een uiterwaard in de buurt. De leerlingen nemen de omgeving gretig in zich op, met hart, hoofd en handen.
In Culemborg ben ik sinds 2019 actief via de Brede School https://bsculemborg.nl/
In Tiel ben ik in 2020 begonnen via SportFriends https://sportfriends.nl/

Maatwerk

Rivier Actief organiseert ook maatwerk arrangementen voor bijvoorbeeld teamuitje, familie- of vriendendag, kinderfeestje of excursie struintochten voor bedrijven. Samen met u maken we graag een ”op maat” arrangement! Maak uw wensen kenbaar en wij doen u een voorstel inclusief prijsopgave en zorgen ervoor dat uw dagje uit een onvergetelijke ervaring zal worden.

Struingids

Jan van den Berg (Studio Finton) en ik zijn begin 2019 het initiatief ‘de Struingids’ gestart, over wandelen en ontdekken langs de rivieren. We ontwikkelen en delen informatie over natuur, landschap, cultuur en natuurlijk mooie routes om te struinen. Meer info: www.struingids.nl


Kleine Willemswaard

3 jaar lang (t/m 2021) doe ik omgevingsmanagement voor de Kleine Willemswaard (Tiel), in opdracht van ARK Natuurontwikkeling.

Meer info: https://www.ark.eu/gebieden/kleine-willemswaard.

 

 

Back To Top