skip to Main Content
rivieractief@gmail.com

Aarden in de Uiterwaarden

In navolging van Kasper Heineke, biedt Emmie Nuijen / Rivier Actief vanaf voorjaar 2019 ‘Aarden in de Uiterwaarden’ in Wetland Passewaaij (Tiel) aan. Voornaamste doel: het creëren van onvergetelijke jeugdherinneringen.

Een vaste groep van acht kinderen kan ongeveer acht vrijdagmiddagen vanaf september met Emmie mee op pad om te struinen, te ravotten, in bomen te klimmen, vuurtjes te stoken en meer! Brood fruit en water mogen mee, Emmie zorgt steevast voor thee. Aan de ouders wordt een vergoeding gevraagd.

Leeftijd: 8 t/m 12 jaar

Tijd: vrijdagmiddagen 14:30 – 17.30 verzamelen bij het vogelkijkhuisje

Kosten: Aanmelden kan voor minimaal een periode van acht middagen voor maximaal acht kinderen. Eén middag kost 18 euro (excl. BTW) per deelnemer.  Zie ook: Algemene voorwaarden hieronder.

Het eerste blok start 6 september (na zomervakantie) en gaat door tot de herfstvakantie.

Opgeven kan via het reserveringsformulier meer info via rivieractief@gmail.com

Kinderstruinen3
Kinderstruinen3
Kinderstruinen4
Kinderstruinen1
Kinderstruinen2

Algemene voorwaarden

Annulering:

U kunt uw kind opgeven per e-mail en zonder opgaaf van reden gratis annuleren tot 3 weken vóór de datum van de periode. Annuleert u tussen 3 weken en 1 week voor de eerste (woensdag)middag dan brengen wij de helft van het bedrag in rekening. Bij annulering binnen één week vóór de activiteit is geen restitutie meer mogelijk. 

Bevestiging en betalingstermijn:

Na aanmelding van uw kind ontvangt u een bevestiging/reservering per mail en de factuur in PDF. De betalingstermijn is 14 dagen. 

Slecht weer:

De activiteit gaat in principe altijd door. Bij extreme weersomstandigheden vindt vooraf overleg plaats via de WhatsApp en kan de activiteit door Emmie worden geannuleerd.

Informatie voor deelnemers:

Deelnemende kinderen dienen altijd passende kleding te dragen: stevig schoeisel, warme maar niet-brandbare kleding zoals katoen en wol (geen fleece, nylon, etc.). Uiteraard moeten de regenkleding bij slecht weer! Ouders moeten rekening houden met het feit dat de moeten de deelnemers vies kunnen worden. Er mogen geen mobieltjes mee, geen voorverpakte etenswaren of snoep, wel: brood, fruit en water (Emmie neemt altijd warme thee mee).

Schade en risico:

Deelname aan Aarden in de Uiterwaarden is voor eigen risico. Emmie Nuijen zal de veiligheid altijd in de gaten houden en alles in het werk stellen de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Van de kinderen wordt verwacht actief zijn aanwijzingen op te volgen. Emmie kan als initiatiefnemer van Aarden in de Uiterwaarden Passewaaij niet aansprakelijk gesteld worden voor schade aan eigendommen of letsel voortkomend uit de activiteiten.

Wanneer er tijdens de activiteit schade plaatsvindt aan materialen van Emmie Nuijen welke voortkomt uit ongeoorloofd gebruik of niet opvolgen van haar aanwijzingen, wordt de schade verhaald op de deelnemer en wordt deze apart gefactureerd.

Door een activiteit bij Aarden in de Uiterwaarden te reserveren, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Back To Top