Skip to content
rivieractief@gmail.com

Datum/Tijd
21 sep 2019 - 22 sep 2019
10:00 - 17:00 uur


Te voet de Gelderse Poort verkennen is een bijzondere belevenis. Langs de grote rivieren, door de schitterende natuur: de Klompenwaard, Kop van Pannerden, Lobberdense Waard en Millingerwaard. Het Piramidepad is ontwikkeld om hier ten volle van te genieten, 2 x 20 kilometer, rondom de Kop van Pannerden, over de 3 oevers van de Gelderse Poort. 
Dit weekend kan je natuur combineren met kunst & cultuur: de ultieme festivalervaring.

De tocht begint bij de Pleisterplaats Piramide aan de Waal, in Gendt en er wordt overnacht bij De Vlierhof in Keeken (D). De 1e dag is vooral wandelen, met in de avond een cultureel programma bij De Vlierhof. Hier wordt ook overnacht, op een slaapzaal of in een tent.
Op de 2e dag wordt in Millingen ook de culturele pleisterplaats van het Atelier Marjolijn Rigtering aangedaan. De wandeling wordt afgesloten met een diner bij de Piramide.
De wandeling wordt georganiseerd in samenwerking met Emmie Nuijen (RivierActief) en De Vlierhof. Emmie begeleidt de wandeling en zal, als fysisch geografe, ook het een en ander vertellen over het bijzondere van de Gelderse Poort.
De basiskosten zijn € 148,50,- per persoon, er zijn wat extra opties mogelijk.
Je krijgt hiervoor: begeleiding van de gehele tocht door Emmie Nuijen, 3 x overtocht met de pont, overnachting op de Vlierhof (slaapzaal), diner en ontbijt bij de Vlierhof, zaterdagavond festival programma bij de Vlierhof, lunch op zondag bij Atelier Rigtering en diner bij de Piramide.
Voor de 1e lunch op zaterdag neem je zelf en lunchpakket mee.
Tijden: start zaterdag 10.00 u bij de Piramide, zondag uiterlijk 17.00 uur komen we hier terug.
Meer info en opgeven via info@3oeverfestival.nl. Je krijgt dan een inschrijfformulier met de mogelijkheid om bijvoorbeeld de slaapgelegenheid (slaapzaal) te upgraden.
Bij aankomst op zondag bij de Piramide kun je nog genieten van “Pentatonic”, het samenwerkingsproject van Daniel van der Duim met het 3 Oever Orkest en Saxofooncollectief Stroomopwaarts! (17:00u).
Na het diner is er nog de laatste uitvoering van de opera “Op Wacht” in Fort Pannerden (19:00u).
Voor beide festival producties kun je van te voren een plaats reserveren (is niet bij het arrangement inbegrepen).

Max. deelnemers 12
Toegang per persoon €148,50
Back To Top