Skip to content
rivieractief@gmail.com

Gastdocent natuur&landschap op basisscholen in Culemborg en Tiel

Graag neem ik kinderen mee in de natuur bij hen om de hoek. Meestal kom ik een uur in de klas om te praten over de rivier en wat ze daar kunnen verwachten. Daarop volgt altijd een bezoek aan een uiterwaard in de buurt. De leerlingen nemen de omgeving gretig in zich op, met hart, hoofd en handen.
Sinds 2019 ben ik gastdocent, vanaf 2022 ook als NatuurWijzer op Montessori Tiel.

Struingids

Jan van den Berg (Studio Finton) en ik zijn begin 2019 het initiatief ‘de Struingids’ gestart, over wandelen en ontdekken langs de rivieren. We ontwikkelen en delen informatie over natuur, landschap, cultuur en natuurlijk mooie routes om te struinen. Meer info: www.struingids.nl


Maatwerk

Rivier Actief organiseert ook maatwerk arrangementen voor bijvoorbeeld teamuitje, familie- of vriendendag, kinderfeestje of excursie struintochten voor bedrijven. Samen met u maken we graag een ”op maat” arrangement! Maak uw wensen kenbaar en wij doen u een voorstel inclusief prijsopgave en zorgen ervoor dat uw dagje uit een onvergetelijke ervaring zal worden.


Kleine Willemswaard

3 jaar lang (t/m 2021) heb ik omgevingsmanagement voor de Kleine Willemswaard (Tiel) gedaan, in opdracht van ARK Natuurontwikkeling.

Back To Top