Skip to content
rivieractief@gmail.com

Dit ís Rivier Actief

Het is zó mooi langs de rivier, daar kunnen meer mensen van genieten! Mijn passie voor het gebied wil ik graag met u delen. Het liefst breng ik u in contact met de ruige riviernatuur langs de Waal.

Ik ben geboren en opgegroeid in de Betuwe en altijd een buitenmens geweest. Een tijd was ik weg, voor een studie fysische geografie en werk in het Waddengebied. Nu ik weer terug ben, merk ik hoezeer ik verslingerd ben aan de rivieren.

De afgelopen jaren ben ik ook actief geworden als regionale reporter voor de ‘Ruimte voor de Rivier’ projecten van Rijkswaterstaat. Daarnaast ben ik één van de organisatoren van de Ri4daagse, een 4 daags struin/vaar evenement langs de Waal.

Hans Heerdt is dé pionier van het struinen langs de Waal, hij kent de rivier als geen ander. Ik ben vereerd zijn werk voor Rivier Actief te mogen voortzetten!

Struinen langs de verrassende en veranderlijke rivier doet goed; Lekker in beweging in een overweldigend landschap! Graag ontmoet ik u op één van de struin- en/of vaartochten van Rivier Actief.

Emmie Nuijen

Dit doet Rivier Actief

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GrYWoH8ADCY

Rivier Actief doet meer

Naast het organiseren en begeleiden van struintochten, ontwikkelt Rivier Actief routeconcepten en arrangementen langs de grote rivieren.

Daarvoor heeft Rivier Actief de gemarkeerde struinroute van Lobith naar Loevestein ontwikkeld, in opdracht van Uit®waarde.

Als blijk van waardering voor zijn struinroutewerk in Rivierenland, kreeg Hans Heerdt/Rivier Actief in ‘t voorjaar van 2012 een bronzen “struiner” (foto links) uitgereikt, uit handen van Gedeputeerde Jan Jacob van Dijk.

Back To Top